ОСІНЬ ЦЬОГО РОКУ - НЕЙМОВІРНА

Осінь цього року - неймовірна,
Вабить різнобарв'ям кольорів,
А над ними - чисте небо синє,
А над ними - веселковий спів!
Ще у листі добирають грона
Соків сили, сонця теплоти,
І в блакиті неба очі тонуть,
І в траві - грибочки, як сліди...
Осінь цьогорічна, наче казка,
Як царівна в шатах осяйних,
Чи лисичка з хвостиком пухнастим -
Попетляла в ліс через сади...
Золота, багряна і безкрая
У своїй небаченій красі,
Гомінкі, ошатні листограї, -
Мов щебечуть лагідно до всіх!
Як їм хороше під вітром тріпотіти,
І купатись в синіх небесах!
Осінь мовби хоче полетіти,
Наче чарівний, казковий птах!
Наче та небачена жар-птиця
Має в небі золотим крилом,
Їй небес закохана криниця
Ллється в душу чистим джерелом!