ТОБІ
Якби не ти, - моя душа зійшла б з орбіти,
Твої несказані слова - зимові квіти,
Але в душі вони живуть - в очах гарячих,
Не обминуть, не повернуть, і - не побачить...
Чи не пробачить...То чому ж вони бентежать?
Слова не сказані, тому - нам не належать..
Та справа навіть і не в них, й не знати в чому,
А в снах - безмежних і сумних, де ми - не вдома.
Бо дім - де лише є удвох - дві половинки,
Життя - моє і не моє, бо - на зупинці...
Але чи вистачить ще часу - так чекати?
Куди надію понесу, чи відпускати?
З душі не випити красу, і не згубити, -
Якби не ти, моя душа зійшла б з орбіти.