А к нам ідут уж і танкы

А к нам ідут уж і танкы
 
А люді ідут і не відно конца ім,
Колоннам нормальных страдальцев.
Но кто-то тіп шут, ілі даж невменяемый
Прагнэ шэ трохы поправыты.
 
Нет, не пройдут эті танкі засранцев,
Тех, кто не хочет ныц бачыты.
Ібо улад вжэ взялыся сознательны
За право буты, ек Ганді.
 
Дэ ж, хто дэ скажэ, кахда убірацца
Рыжому цыгану с пляца?
Бо еслі нада уж так хтось Весам рось,
То хай попЮть з намы чая.
ВОТ ШО ОНО Ж ТЫ ВО БАЧЫШ