ВЕСНЯНИЙ ДОЩИК

Весняний дощик, дрібний-дрібний,
Асфальтом радо лопотить,
І голосочок його срібний
У листі весело бринить.
Такий приємний і ласкавий,
Біжить зі мною навпрошки,
Допомагає не прогавить
У школі синові дзвінки.