Пливла мелодія казкова

А коник-стрибунець стрибав
Поміж високих зелен-трав,
У руках скрипочку тримав
І так натхненно на ній грав.
 
Пливла мелодія казкова,
Її всі слухати готові
У денний час і час ранковий.
А крильця різнокольорові
 
Метеликів у такт махали
Та у таночку закружляли
І дякували стрибунцю
За дивну музику оцю.
 
2020 р.