Осінь-мандрівниця

Вересень так поспішав
Осені назустріч,
Що загубив поміж трав
Золоту обручку.
 
Жовтий килим простелив
Їй під ноги жовтень
І в долині запалив
Ватру калинову.
 
З листопадом вдвох вона
Завершить мандрівку,
Та й піде відпочивать,
Покликавши зиму.
 
2017 р.