Спати літечко пішло

Літо, літо, літечко
Спатоньки пішло,
Ромашечки-квітоньки
З собою взяло.
 
У великі пригорщі
Забрало тепло,
Ключі журавлинії
Осені дало,
 
Щоби відкривала та
Небесну блакить
Й не забула скрізь вона
Все позолотить.
 
Бурштинового дощу
Кленові на чуб
Рясно так сипнула щоб
І торкнулась губ
 
Поцілунком ледь терпким
Соку ягідок
Калинових.І легким
Подихом, мов шовк
 
Тихенького вітерцю
Освіжила всіх,
Не любити пору цю
Щоб ніхто не зміг.
 
2018 р.