Таму --- Нам ды быць!

За Независимую Беларусь!
!!!
 
Зае́б... Ды!!! --- Зга́дзiлася ўже!..
Калі́ за нанемо́жыць... ....
 
Было́ б, мо́, --- сме́шна,
Калi ня смутна..,
зана́дта тужна..,
за го́рка го́рча...
Выхо́дзе моладзь ---
праз-на Нашы вулiцы...
Сама ня ве́дае ---
Чаго́ ды хо́ча...
 
Вражы́ну слу́хае ---
з варо́жай польшчы.
...
Спыні́ся, млад!
Што кацяня́ты --- вы сляпы́!..
 
---
Дэушки...
Выросли дойки... Мозг недозрелый...
Выпили пива --- ещё: "Дай свободы!"...
 
--
31.08.2020/22:27--
Ой! Не сплю... А и сегодня --- гроза и дождик!!!
Благо!