Осіння мелодія
Позолоту, позолоту
Осінь розкидає скрізь
Та бере високу ноту
На тонесенькій струні
Срібній бабиного літа,
Чуєш дивний її звук?
Пролітає він над світом
Так, неначе серця стук.
І багрянцем знову й знову
Посипати все спішить.
Ця мелодія чудова
У душі моїй бринить.
2018 р.