Лишь и Ночь плюс День да дЕнь да

Плошча... Сцягi... Тоўпы-натОўпы...
З глузду... .... ..... Смартфоны... Йдзем?...
 
Не углядЕллл --- не усмотрел... в Ночччь.
То убежала Кошка... с течкоя... ....
Што мне ща?, Чо?! --- Мне б дА вось дзЕллл?.. ....
Да ў на ўбежАцi Кiтка... з цечкае...
 
Там ща быць Менск --- гуляе "цело"...
Тут Мне забот: куда б приделать..?
Шоб/Каб нарадзiў кашарце дзетак...
 
И пО хфиг Мной: но --- беспределу:
Пора рожать, пора --- при Теле... ....
А малолеткам --- "брызгАе в нЕдзель":
На Плошчу дзе-шта --- выхОдзе бЕздар!
___
 
Як хОчацЕ, жадаемо...
Ссыкух пОўна-паўнО --- ды хОдзюць з сцягамi...
Пракладкаме ў крыў.
---
?
Фашызм прайшлi --- но гад --- парОг на Нас:
НiзвЕрг з нутрЫ --- парУшыць Стойная!..
---
 
Пьян... Трасянка...
Радзiму не аддадзiм, ТАк!
!!!
---
 
30.08.2020/-- 04:00