Там, де годують нагаями...
Там, де годують нагаями,
Де совість втрачено і стид,
Там щедро родить холуями,
І на шляхетність недорід.
Там шлунки правлять голосисті,
Там глузд здоровий крутять в ріг,
І плаче потайки нечистий,
Бо навіть він отак не зміг.