Вибігали думи на толоку...

Вибігали думи на толоку...
Вибігали думи на толоку,
І дивились хмари з висоти,
І було до осені пів-кроку,
Тільки не хотілося іти.
Десь отут, у посивілім літі,
Де тече медами сонця схід,
Я не встиг на повну оддзвеніти,
І не зміг промовчати, де слід.