Мовчать осінні ясени...

Мовчать осінні ясени...
Небесна нотка сивини.
Вечірній час іде насилу.
Мовчать осінні ясени
Над тротуаром спорожнілим.
Пускає срібло водограй.
Бруківки сяє шоколадка.
І чути: стомлений трамвай
Везе кудись про літо згадку.