роса и цветок (шабнами руи барг-тадж)

роса и цветок (шабнами руи барг-тадж)
Шабнам бигуфт ба барги гул
"Туи маро ..такягох !"
Бигуфт ба шабнам..барги гул:
"Туи маро ишки бузург...
 
Хар ду кашем... сурати ишк
Бар руи ман ... бо лутфи ту
Ширин ..хама харфи ту
Табассум дар чехраи ту....
 
Моро аст ... вафои ишк-
Сабох руи мо чунин навишт
Гарчи ишки мо як лахзае
Ошикро шуд...хуш манзарае " ..
 
Субх ба хайр !
 
Махфират Шукухи
12,24
22,08,2020