"А я дивлюся в твої очі..." (18.08.2020)

"А я дивлюся в твої очі..." (18.08.2020)
1.Котиться сльоза
Блискуче тiло обіймає
Що твоя краса?
Коли,тепла душа не має
 
Дивишся на свiт
I погляд дуже гордовитий
Свiй міняєш цвiт
Як на вiконці мляві квiти
 
Пр:А я дивлюся в твої очі,знов i знов
Собі - оце,дурне питання задаю:
Якщо говориш,що бувала ти в раю
Чому у серцi не принесла ти любов?
 
2.Вдома ти одна
I сонця промінь на колінах
Горда та сумна
Міркуєш у рожевих стінах
 
Вітер за вікном
Не россипає компліменти
Є бокал з вином
I в пам'яті аплодисменти
 
Пр:А я дивлюся в твої очі,знов i знов
У них - так легко закохатися,без слiв
По тим морям - пливли багато кораблів
Але,нiхто там не знайшов - твою любов...
 
3.Дзеркало мовчить
Його запитувати марно
I вино горчить
На серці з ним: тоскно і хмарно
 
Котиться сльоза
Втомлене тiло обіймає
Що твоя краса?
Коли,тепла душа не має
 
Пр:А я дивлюся в твої очі,знов i знов
Собi,цю вiдповiдь давати не хотiв
Ти вибираєш грощi замiсть почуттів
Яка тут може бути вiра,та любов?