Котику-муркотику

Котику-муркотику
Котику-муркотику, розкажино казку,
Як стрибали миші в домі та шукали ласку.
Розкажи, як вуса труться об м’якеньку постіль,
І чому такий великий муркотячий простір?
Як тобі у нас живеться, розкажи, маленький?
Чом на світі ти пухнастий і такий сіренький?
Де коти беруть кохання? Як себе лоскочуть?
І чому під ніс частенько, мов жінки буркочуть?
Котику-муркотику - мій ласкавий друже,
Розкажи, чом до людини серце не байдуже?
Чом хмарки – коти пухнасті? Де вони беруться?
І коли нарешті інші…вуличні знайдуться?