Назустріч осені

Назустріч осені вже покотилось сонечко
І день поменшав, стала більша ніч,
Яка вже трішки-трішки віє холодом,
Згасло тепло купальських диво-свіч.
 
Вода ще тепла вдень в ставку та річечці,
Увечері ж б"є хвиля "дрижаки".
Скоро покине нас барвисте літечко,
Осінь багряні принесе вінки.
 
2020 р.