У морі матінки-природи

У морі матінки-природи кольоровому
Кораблики назустріч один одному
Тихесенько поволі наближались,
На хвилях помаранчевих гойдались.
 
В одному з них спекотливий був Серпень,
Збирався відпливати він далеко,
А в другому у ранзі капітана
Брат-Вересень багряний за штурвалом.
 
Зустрілися й обнялися привітно,
Їхню розмову чув лиш теплий вітер.
І Серпень зник десь там за небокраєм.
Узявся Вересень за господарювання.
 
2018 р.