Осені ватра калинова

Осені ватра калинова
Яскраво так палає скрізь.
Слова освідчення в любові
Сказати прийду їй у ліс.
 
Туди, де бігало дитинство,
Човником юність відпливла
І літечко цвіло так дивно,
Вже й осінь у життя прийшла.
 
Та принесла дари чудові,
Із віршів вже вінок сплела,
Що народилися з любові,
Добра, кохання і тепла.
 
2017 р.