Сльоза ностальгії

Їду нарешті до рідної хати,
Яка одиноко стоїть край села,
Там зелен-барвінок й трава неприм"ята
Й троянда під вікнами вже відцвіла.
 
Охоче пройдуся стежками дитинства,
Хоча заросли полинами вони,
Додасть мені сили прозора і чиста
Водиця джерельна зі смаком суниць.
 
З портрета привітно всміхнеться матуся
Гарна така, як колись молода.
І спогади теплі наповнюють душу,
А на очах - ностальгії сльоза.
 
2016 р.