Загаты мні ров. А я дам ужо дровць

Загаты мні ров. А я дам ужо дровць
 
Еслі ты осёл, то чого прышов
Гондэ во ф сапог?
А колы ты чорт, то чаво ешчо
Тут те даты в мозг?
 
Гах, да мы жэ во но такы Козёл ж.
І за раз усё зробымо!
А ты но в кідок шпань якых гальлёф.
Да і ныц ешчо сенцо с качаном.
 
Ну, прам прызідент чы якыйсь король
Взев да й розгромыв мій дом.
А тыпэр тыпы кошэлёк.
Бо ж отключыть вош станок.