Всё у нас тіхо і гладко.

Всё у нас тіхо і гладко.
Ты но, товарыш, тіш псышч
 
А мы усё пасьцігаем
Эцікі ціпа Жывы ж!
Унь о, як справна і жвава
Швыдкый курочыть пынькы:
 
Да дэ культура вам базіс!
Вот – экономікы вздым!
Ну, і жывуть, бач, яскрава
Нішчых мільоны в Русі.
 
Шо ты хатіш од лягавых:
Взялі ж, о, Рэрыха й гых!
Нашчо в посланьні казаты,
Шо шось я ны доробыв.
 
Главно – булы шоб парады!
А остальнэ будэ й в нішч.
І понімають заразы,
Шо всі культурны в пЯнішч.
 
Тыхо ракеты взлетают...
І а ны падають вдрызг.
Так шо, Медьведь, ты, друг, парень,
Уж продолжай гнать святых.
 
Мы тута тожа ж началі,
Ноччу прам, мусар на двір.
Бо ж всі за Ваську вунь травы й,
Ну, інвалідку касіць.
 
Да! Сельсавет нават гарна
Прама за плотам жмэ сік.
Вырубка – главнае в падлый:
Шоб тувалет но на вітр.
 
Ну, й мы пышы вжэ ж но псалмы
Во, відіш, бравым старшынь.
Познычтожалы бо в Янаві зь
Мала шчэ ёлк в бісунів.
 
Гэто ж здоровЮ а ныц.
Туйкы но гріють норыць.
Так шо і сэрцэ во в деда
Добрэ й сягоньня бЕ в клетку.
 
...вот нам 7я помогае.
Раз - і прывэзлы аж сыр