Розкажи мені щось про це!

Розкажи мені щось про це!
- Розкажи мені щось про це!
- Просто...серпня один процент...
Залишився. І осінь йде...
І жовтіє вже де-не-де...
- Просто вечір, їжак і кіт.
-Правду кажеш?А кіт- без чобіт?
- А їжак без яблук і слив?
- А у човнику хто проплив?
- А у сонечка ліжко є?
- А чи рано сонце встає?
- Ти розкажеш мені чи ні,
Хто запалює в небі вогні?
- На добраніч, синочку мій...
То вогні найщиріших мрій!
 
 
Фото одного вечора