Вони тихо мені позували

Вони тихо мені позували,
Аромати стискаючи в грудях.
Ніби подих свій затамували,
Боячись, що сердечко застудять.
Вони пальці навмисно стискали.
І під лагідним вітром гойдались.
І красою земною буяли.
І за землю міцніше тримались...
 
 
 
 
 
 
 
 
test