КОРАБЛІ

Пливли по морю кораблі,
Шторми долали.
Над ними чайки ввишині ,
Весь шлях кружляли.
А вітер все вітрила гнав,
На зустріч мріям,
Він певно, сам того не знав,
Лиш сили міряв.
 
А хтось чекав на кораблі,
На берег вийшов,
Щоб крізь туман в густій імлі,
В ранковій тиші,
Зустріти першим сонця схід,
Ту дивну мрію,
Що у душі залишить слід
І дасть надію.
 
З - за обрію, немов у сні,
На тихих хвилях,
Пливли рожеві кораблі,
В рожевих мріях.
В короні сонця небосхил
Піднявсь над морем,
І новий день, ще повен сил,
Всміхнувся зорям.
Марія Верховець
26-10-2017