У траві зеленій
Утраві зеленій
Високій-високій
Хтось сховавсь напевне
Від лихого ока.
Бо іще літає
Розбійник-шуліка
І все виглядає
Здобич свою стиха.
Крилами махає,
Гонить ними вітер,
Але він не знає
Де вона поділась.
Малі каченятка,
Курчаток клубочки
Трава заховала,
А ще мама-квочка.
2020 р.