І минулого торкнусь

Ой, літа мої літа -
Сиві коники,
Зникла юність золота
Десь за обрієм.
 
В сіру куряву доріг
Пішла молодість,
Стала зрілість на поріг,
Мудрість з досвідом.
 
Ними щедро поділюсь
Я із юними
І минулого торкнусь
Серця струнами.
 
2020 р.