Догорає літо

Перші дні серпневі принесли прохолоду,
Зимні роси вранці торкнулись легко ніг.
Хоча ще дні спекотні нас кликатимуть в воду,
Але все ближче й ближче осені прихід.
 
У саду "антонівки" вже боки яскраві
І медові груші падають в траву.
Літо догорає айстрами-зірками,
А жоржини білі в осінь нас зовуть.
 
2019 р.