Серпень

Серпень
Тихий серпень ходить яблуневим садом.
І цілує яблук щічки наливні.
Гладить грушам спинку.Бурштином, смарагдом
Виноград достиглий марить уві сні.
 
Сонця промінь теплий сповнив ніжним сяйвом
Золотисті ґрона, стиглих ягід світ...
Солодко і щедро. А все решта - зайве.
Хазяйнує серпень, врожаю зеніт.
 
Прокотились Спаси яблуком із медом.
І міцний горішок день у день достиг.
Скоро вкриє осінь землю жовтим пледом.
І настане черга віхол золотих...
 
 
Графіка автора