ту дониву ман донам (тадж) - Знаем я и ты

ту  дониву  ман донам   (тадж) - Знаем я и ты
Бахори калбамро
Ту медониву ман донам
Чи гулхои хушбу дорад ,
Ту медониву ман донам
Абри гуссаашро
Ту медониву ман донам
Борони меҳрашро
Ту медониву ман донам.
Муҳаббат дар қалб
гулбоғе бунёд кард ..
Чӣ заҳматҳо кашид ,лекин
Ту медониву ман донам...
 
Роҳи муҳаббат гарчи
Ширину ..рангин аст ..
Даме лаҳзае ояд .
Ки онро ҳам хазон ояд
 
Намегӯям. чист муҳаббат
Охир инро ту медониву ман донам..
Зиндаги бе ишк хом аст
Инро ту медониву ман донам ..
 
Хазорон харф бинвиштам
Рози калб бар ту рехтам
Бар ту хар субх ..
Таманно..таронаоро .... хондам
 
Хазон ишкро набояд,набояд хеч гох !
То тапад калбам мухаббатро точи сар хонам !
Ба мо умрро,ки сарнавишт карданд
Чунин рохи хаетро пешбин карданд
Мухаббатро.. чун шаммае аз фирдавс карданд..
Ин ширинии дунеро ..бар мо пешкаш карданд
Таманнои сидкан ...
Инро ту медониву ман донаму Худо донад ,
 
Махфират Шукухи
8.40
28.07.2020