Рідній землі вклонюсь доземно

Чи близько буду чи далеко,
Лечу до тебе, мов лелека,
Батьківська земле, отчий краю.
Як тільки вільну днину маю.
 
Воду долонями черпаю
Із джерела, що в лісі скраю,
Наснаги й сили набираюсь,
Душа ж моя відпочиває.
 
П"янію, як вдихну повітря,
Мене осяє радість світла,
Стає так легко та приємно.
Рідній землі вклонюсь доземно.
 
2018 р.