Рясно липа зацвіла

А надворі літо - липень,
Зацвіла так рясно липа,
Бджілоньки сюди летять,
Щоб нектар скоріш збирать.
 
Згодом з нього буде мед.
Ні для кого не секрет,
Що цілющий та смачний
І, звичайно помічний
 
Він від багатьох недуг.
Ну, а поки що навкруг
Аромат розносить вітер,
Бо цвіте так рясно липа.
 
2019 р.