Літечко в зеніті

Літечко в зеніті,
Липня середина,
Радує нас цвітом
Мальва, мов пташина.
 
Виросла під тином
Висока-висока.
Ягідки малини
Солодкі-солодкі.
 
Сиплеться в торбину
Цвіт духмяний липи,
Липня середина,
Літечко в зеніті.
 
2018 р.