Пісня матусеньки моєї

Співала матуся мені колискову
І я засинала під неї щораз
Та скупана була постійно в любові,
У ніжності хвилях, теплі її ласк.
 
Коли ж прокидалась, мов сонце зоріла
Усмішка привітна та щира її.
І де б не була я, вона мене гріла
Та сил додавала мені і снаги.
 
Матусенько рідна!Тебе вже немає,
У вічності втрій полинула ти.
Але твоя пісня і досі лунає,
Від лиха та горя мене захистить.
 
2017 р.