Отпусти (Please release me)

Please release me, let me go
For I don't love you anymore
To waste our lives would be a sin
Release me and let me love again
 
I have found a new love dear
And I will always want her near
Her lips are warm while yours are cold
Release me, my darling let me go
 
Please release me, let me go
For I don't love you anymore
To waste our lives would be a sin
Release me and let me love again
 
Please release me can't you see
You'd be a fool to cling to me
To live a life would bring us pain
So release me and let me love again
 
Let me love
Let me love
Прошу, меня ты отпусти.
Тебя я не люблю, прости.
Грешно обманом дальше жить.
Пусти же, чтоб вновь я мог любить.
 
Новая любовь сильней.
И я хочу всегда быть с ней.
Она тепла, ты холодна.
Уйти мне позволить ты должна.
 
Прошу, меня ты отпусти.
Тебя я не люблю, прости.
Грешно обманом дальше жить.
Пусти же, чтоб вновь я мог любить.
 
Уйти позволь мне, смысла нет
Цепляться за погасший свет.
Не превращай две жизни в боль,
Пусти же, и вновь любить позволь.
 
Дай любить
Дай любить