#бутилюдиною

#бутилюдиною
так просто
не бути людиною
ну то й що
що немає хвоста?
зватись непотребом
зватись скотиною
що заселила бетонні міста
бачити зиск
і не бачити суті
мазати інших
брудними словами
тих хто довірився
з радістю «взути»
поки вони
не зробили те ж саме
мабуть тому
на коні гидота
мабуть того
так багато стерва
бо бути людиною –
це завжди робота
бо бути людиною –
це тільки нерви