Ходить втомлене літо...

Ходить втомлене літо...
Завороженим світом,
що уже онімів,
Ходить втомлене літо
з оберемком скарбів.
Тихо довшають ночі,
пишуть смутку ескіз,
І ожинові очі
вже не стримують сліз.
 
фото автора