А уже за дванадцяту. Глухо.

А уже за дванадцяту. Глухо.
А уже за дванадцяту. Глухо.
Світить місяця в небі клейнод.
Ходить тінь опівнічного духу,
І шукає якихось пригод.
Щось за думку несміло тримає,
Може, вигадка дивна, чи згад.
Чай парує, бо кави немає,
І гірчить не лише шоколад.