Трояндове море

Троянди під вікном, як вишиванки
Так душу мою тішать всі роки.
Білі, рожеві, жовті вони зранку
Вітаються зі світом залюбки.
 
А на пелюсточках краплиночки прозорі,
Роса на сонці сріблом виграє.
Я так люблю трояндове це море,
Купаю в ньому серденько своє.
 
2017 р.