Я зберагаю вобраз твой...

Я вас пакрыху забываю...
Сцiрае Час,
як гумка,
рысы...
Вы у памяцi маёй
ужо не тая -
з якой сустрэцца мне здарылась.
 
Ваш голас -
быццам шчабятанне,
дзiвоснай птушкi
з тых гадоу...
Вы у памяцi маёй
зусiм не тая -
не падпусцiушая любоу.
 
Калiсьцi,
разышлiся -
без вяртання...
I у сэрцы
пасялiуся смутак...
Вы,
у памяцi маёй,
такая -
як мной,
прыдуманы пра вас,
малюнак...
*+*
у часiну успамiн...