"У моєму найкращому снi..." (21.07.2020)

"У моєму найкращому снi..." (21.07.2020)
1.Я кличу тебе
Коли прокидаюсь
Я кличу тебе
Коли засинаю
 
Я кличу тебе
Коли оглядаюсь
Я кличу тебе
Коли починаю...
 
Пр:Твiй наступний портрет малювати
Той,де посмiхнешся менi
Щоб до ранку - його розірвати
Як ти мене попросиш у сні...
 
2.Я бачу тебе
У синьому небi
Я бачу тебе
У кожної мрії
 
Я бачу тебе
У хвилi далекiй
Я бачу тебе
У сонці,що гріє...
 
Пр:Твiй наступний портрет я малюю
Той,де посмiхнешся менi
Що кохання мiж нами iснує
Знов говориш у тихому снi...
 
3.Я чую тебе
У диханні вітру
Я чую тебе
У пісні гітари
 
Я чую тебе
Усюди,де світло
Я чую тебе
З дощем,біля хмари
 
Пр:Твiй наступний портрет знов малюю
Той,де посмiхнешся менi
Обіймаю тебе і цілую
У моєму найкращому снi...