Коли падає зірка

Коли з неба зірка пада,
Загадай мерщій бажання,
Не проси великих статків,
А здоров"я та кохання.
 
Для дітей ночей спокійних,
Днів погожих сонцесяйних,
Завжди щоб плече надійне
Підставляв тобі коханий.
 
Щоб земля родила щедро,
Солов"ї в садах співали.
І над нами - мирне небо
Та Вітчизна процвітала.
 
2016 р.