День спрацьований. Сиро...

День спрацьований. Сиро...
День спрацьований. Сиро.
На душі – самота.
Підгодовую сиром
Золотого кота.
Кілька кроків до ночі.
Небо тане бліде.
Кіт тихенько муркоче,
А до рук не іде.