Хтось казку бачить

Хустка зелена,
Блакитні квіти,
Там біля річки
Хтось її кинув.
 
Може то килим
З трави-барвінку
М"який та ніжний
Лежить у лісі?
 
В широкім лузі
Між осокою
Та й незабудка
Росте високо.
 
Крихітна квітка -
Неба краплинка,
Сяє, мов зірка
Там біля вільхи.
 
Що свої ноги
Все життя мочить,
Любить вологу
Та дощу хоче.
 
І дика м"ята
Там недалечко
Так дивно пахне,
Тривожить серце.
 
Хтось казку бачить,
Природи диво,
Інший байдуже
Проходить мимо.
2018 р.