Серця хай трояндами квітнуть

Соняхами жовтими
Літечко квітує,
На душі так сонячно,
Бо тебе люблю я.
 
Добрим теплим поглядом
Ти за мною стежиш,
Почуваюсь молодо,
Ти ж, неначе лебідь -
 
Обнімаєш міцно так,
Кутаєш у ніжність.
І зима наші серця
Нехай не засніжить.
 
Холод не торкнеться їх,
Байдужість і старість,
Хай не в"януть там повік
Кохання троянди.
 
2017 р.