Літечко в зеніті

Співать вже перестали солов"ї,
Лише зозулине ку-ку ще чути.
І то недовго залишилось їй
Літа всім рахувати в свята й будні.
 
Бо до зеніту літо наближа
Свій хід, Петрові батоги розквітли
І достигають пшениці й жита
Та радують усіх зерном дорідним.
 
2020 р.