Закохані лебеді

Понад ставом, понад вербами
Пролітала пара лебедів,
Як в люстерко в плесо чистеє
Вони двоє задивилися
Та й на своє відображення,
Він-Вона у ньому красені.
 
Одне одним милувалися,
Крилоньками обнімалися,
У вірності присягалися
Та в любові зізнавалися
Закохані тії лебеді
На ставочку та й під вербами.
 
2020 р.