"Блукаю по рідному місту..." (16.07.2020)

"Блукаю по рідному місту..." (16.07.2020)
1.Блукаю по рідному місту
I міста собі не знаходжу
Душа моя бідна сумує
Мені знову дихати важко
 
Вірщі небувалого змісту
Я більше складати не можу
У літку я - дійсно зимую
I мрія - давно вже не пташка
 
Холодні особи вітаю
I знову - у світа питаю...
 
Пр:Скажіть мені люди
До колі так буде?
Дощем наливаются знов у цей час - карі очі мої
Скажіть мені люди
Коли я забуду?
Як сонячним блиском застелене пахне - волосся її...
 
2.На небо дивлюся,на синє
Картина нагадує море
На березі хочется сісти
I слухати хвилі як пісню
 
Ми з милою - були єдині
Але,в зимку сталося горе
Воно нелегке,особисте
До нас прилетіло навмисно
 
Минулого строки листаю
I знову - у світа питаю...
 
Пр:-
 
3.Торкаю волосся срібристе
Свій біль намагаюсь здолати
Але,він же - створення підле
За мною як тінь він слідкує
 
Блукаю по рідному місту
Хоча,його важко впізнати
Життя закінчилося світле
I мене вже це не дивує
 
Свій погляд на землю вертаю
I знову - у світа питаю...
 
Пр:-