День за обрієм тоне...

День за обрієм тоне...
День за обрієм тоне.
Ніч підкралася близько.
Ми такі безборонні,
наче справжні дітиська.
Сяє місяця вензель.
Час лінується бігти.
Наче Гретель і Гензель
розкидаємо крихти.
Крихти світла у слові.
Крихти мислей гарячих –
у живої любові
не буває нестачі.
І гарячі долоні.
І нуртує утіха…
День за обрієм тоне.
Ніч підкралася. Тихо.