Зачароване поле...

Зачароване поле...
Зачароване поле.
До погибелі – крок.
Пропливають гондоли
Почорнілих думок.
І божественне тріо
Потомилось і спить.
Чом його, sole mio,
Ти не хочеш будить?
По бажаннях і хибах
Зло полізло на трон.
Шурхотіння і вибух.
І сміється Харон.